NAC troefde zaterdagavond Vitesse in eigen huis af door met 1-0 te winnen foto Peter Visser

Vitesse haalt helemaal niks in Breda

STEENAKKER - Vitesse heeft de reis naar het Rat Verleghstadion in Breda zaterdag voor niks gemaakt. De Arnhemmers trokken aan het kortste eind, NAC won met 1-0.

NAC begon de wedstrijd sterk en verschafte zich ook kansen. Toch duurde het tot de extra tijd van de eerste helft voordat de thuisploeg op voorsprong kwam. Gorter benutte een penalty. Na rust waren er kansen voor de bezoekers, maar geen van de Arnhemmers bleek gelukkig in de afwerking.

Het was voor het eerste sinds zes wedstrijden dat Vitesse verloor. NAC staat nu elfde, maar kan door ADO en Utrecht gepasseerd worden zondag.