Foto BAK
Foto BAK

Uitdelen BAK-kaarten op één dag: zaterdag

Cultuur carnaval

PRINSENBEEK - De kaarten voor de BAK-zittingen in Prinsenbeek zijn dit jaar op één dag te verkrijgen. Zowel clubs en kapellen als de bevolking kan de kaart ophalen op zaterdag 7 januari in café Marktzicht.

Sinds 41 jaar zijn de BAK-zittingen al avonden vol entertainment voor de Bekenaren. De avonden worden gevuld met acts waar Beekse gebeurtenissen van het afgelopen jaar op de korrel worden genomen. Dit jaar zijn de BAK-kletsers Jan Boomaars, Rene Domstorff, Nico Kleemans en Jaap Rutten. Ze worden afgewisseld door cabaret, acts en liedjes.

De kaarten zijn voor clubs en kapellen vanaf 10.00 uur op te halen. De uitgifte voor de bevolking begint om 11.30 uur tot 13.00 uur. De zittingen zijn vrijdag 20 tot zondag 22 januari en de week daarop op vrijdag 27 tot zondag 29 januari. Ze beginnen om 20.00 uur in de Rabozaal van De Drie Linden.

Het publiek dat deze zaterdag niet in de rij kan of wil staan, kan nog twee weken om de resterende kaarten komen. De kaart is gratis, op vertoon van een BAK-kaart. Deze steunkaarten zijn in Prinsenbeek aan huis aangeboden. Voor wie niet thuis was: de BAK-kaarten zijn deze zaterdag bij de uitgifte te koop.