In de zon genietend van de artiesten: Breda Live 2011. foto Jorgen Janssens
In de zon genietend van de artiesten: Breda Live 2011. foto Jorgen Janssens

Verhalen over Breda Live: ‘Het leven kan raar zijn’

Cultuur

BREDA – De oproep om herinneringen aan Breda Live op te sturen naar BredaVandaag.nl levert mooie verhalen op. Terugkerend bij veel bezoekers is de editie van 2010, die vanwege noodweer afgebroken moest worden. Ook blijkt Breda Live broeinest van de liefde. Wij sturen vijf lezers op herhaling met vriend of vriendin.

Martijn van Ierland beschrijft een opeenstapeling van toevalligheden rond zijn bezoek aan Breda Live. “Het beste wat ik ooit heb kunnen doen, is alsnog naar Breda Live 2011 gaan. Vorig jaar had ik een feestje op de vrijdagavond in Tilburg. In de nachttrein terug naar Breda ben ik in slaap gevallen. Wakker werd ik pas weer in Amsterdam :-(.. Bleek ik ook nog mijn jas in de kroeg in Tilburg te hebben gehangen. Zaterdagochtend kon ik pas terugreizen naar Breda. 10u was ik thuis. Snel een paar uur slapen, jas ophalen in Tilburg en om 18 uur was ik pas op het Chasséveld. Ik was bijna thuisgebleven. Gelukkig ben ik gegaan, want al snel kwam ik in gesprek met een hele lieve leuke blondine. Om een lang verhaal kort te maken: deze blondine komt bij me wonen, 1 week voor Breda Live 2012! Het leven kan soms zo raar zijn!”

Martijn van Ierland ontvangt voor zijn inzending twee kaarten voor Breda Live.

Iets korter van stof is Sharona Ossenblok. Ook zij vond de liefde van haar leven op het Bredase popfestival. “Vorig jaar heb ik hier een ontzettend leuke jongen ontmoet en inmiddels zijn we al weer bijna een jaar samen en het gaat super. we zijn al aan het kijken voor een huisje. Bedankt Breda Live!”, zo schrijft ze.

Ook Sharona Ossenblok ontvangt twee kaarten voor Breda Live.

Meer over het festival op de site van Breda Live

Dit weekend worden alle winnaars bekendgemaakt op onze site. De winnaars ontvangen nader bericht via e-mail. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd