NAC verliest de eerste thuiswedstrijd van seizoen '12-'13 van FC Twente met 0-1. foto Peter Visser

NAC trekt aan kortste eind tegen Twente

STEENAKKER - NAC heeft het zaterdagavond niet gered tegen FC Twente. In het warme Rat Verleghstadion werd het 0-1.

Leroy Fer scoorde zes minuten na rust. Vanwege het warme weer kregen de spelers enkele keren extra rust om water te drinken. Voor zeventienduizend toeschouwers was scheidsrechter gul met gele kaarten. Vooral spelers van de thuisploeg werden goed bedeeld. Lurling, Botteghin, Looms, Luijckx. Bij Twente gingen Brama en Douglas op de bon.

NAC heeft na twee wedstrijden een punt. In Tilburg werd 10 augustus met 1-1 gelijkgespeeld.