NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser
NAC speelde zondag tegen Heracles, Zonder publiek, dat stond naast het stadion. foto Peter Visser

NAC verkoopt horecatak aan NHG

NAC

STEENAKKER - NAC verkoopt NAC Horeca aan NHG BV uit Valkenswaard. Dat maakte NAC vrijdag bekend. De club heeft een afspraak over de exploitatie van de horeca voor de komende tien jaar.

NHG maakt onderdeel uit van het concern van horecaondernemer Ebert Dollevoet, die onder meer ook eigenaar is van Top Events Food & Beverage Group. Dit bedrijf heeft ervaring met catering op grote festivals en in stadions.

De verkoop levert NAC een jaarlijks percentage van de omzet op. De keuze op NHG viel na een lange periode van onderhandelingen met verschillende partijen. NHG kwam daar als beste uit, stelt algemeen directeur Stefaan Eskes op de site van de club. “Los van de gunstige financiële afspraken gaan wij een samenwerking aan voor tien jaar met een partij met het juiste cv, de juiste kennis en stadionervaring. Deze samenwerking zorgt ervoor dat het Avondje NAC voor de toekomst is gewaarborgd.”

NHG past volgens Eskes goed bij NAC. “We hebben lang gezocht naar een partij die vanuit haar achtergrond weet hoe je horeca succesvol kunt exploiteren, zonder hierbij voorbij te gaan aan ons grootste goed, de NAC supporter en de bijzondere cultuur.”