NAC wint de eerste wedstrijd na de winterstop met 1-0 van VVV. foto Peter Visser

Late goal Botteghin bezorgt NAC winst

STEENAKKER - Een late goal van Eric Botteghin heeft NAC de drie punten bezorgd in een ijskoud Avondje NAC. De verdediger kopte in blessuretijd raak tegen VVV.

Door de overwinning in de vrieskou is NAC VVV gepasseerd op de ranglijst. NAC was zaterdagavond de bovenliggende partij, maar kon dat lange tijd niet in de stand uit drukken. In de eerste helft voorkwam Ten Rouwelaar dat VVV op voorsprong kwam. De goalie stopte een slecht ingeschoten strafschop na een overtreding van Luijckx.

Heerenveen en PEC blijven nu binnen bereik van NAC. Beide clubs hebben 18 punten. NAC 17.