wegwerkzaamheden
wegwerkzaamheden

Omleidingen door vernieuwen asfalt Kapittelweg

Algemeen wegwerkzaamheden

BREDA - De Kapittelweg is maandag deels afgesloten voor het verkeer. Reden is dat de gemeente een deel van de straat opnieuw gaat asfalteren. Het gaat om het gedeelte tussen de Goesselstraat en de Nieuwe Kadijk in beide richtingen en het kruispunt Frankenthalerstraat-Baliƫndijk.

Het verkeer wordt omgeleid via Doornboslaan, Teteringenstraat, Wilhelminasingel, St. Ignatiusstraat. Het verkeer met bestemming Frankenthalerstraat en Prinsentuin College wordt omgeleid via de Druivenstraat. Fietsers over de Kapittelweg kunnen normaal van de fietspaden gebruik blijven maken. Het tankstation BP blijft bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

De bushaltes aan de Kapittelweg komen tijdens de werkzaamheden tijdelijk te vervallen. Veolia stopt dan bij de bestaande haltes (van andere buslijnen) in de Doornboslaan.

Het werk bestaat uit het verwijderen van het huidige asfalt. Daarna wordt een nieuwe funderings-en deklaag aangebracht. Ook wordt de openbare verlichting vernieuwd en worden de bestaande bushaltes aan de Kapittelweg opnieuw bestraat.

Naar verwachting duren de werkzaamheden vier weken. De werkzaamheden worden
in fasen uitgevoerd.