De man die een 33-jarige Bredanaar een gebroken neus sloeg. Hij werd herkenbaar in beeld gebracht. beeld Bureau Brabant
De man die een 33-jarige Bredanaar een gebroken neus sloeg. Hij werd herkenbaar in beeld gebracht. beeld Bureau Brabant

Dit is hem: Neusmepper Havermarkt herkenbaar in beeld

Politie mishandeling

CENTRUM - De politie gaat de verdacht van de mishandeling op er Havermarkt in Breda van 1 juni herkenbaar tonen tijdens de uitzending van Bureau Brabant van maandagavond. De man mishandelde 1 juni rond 04.15 uur een 33-jarige man op de Havermarkt.

Het slachtoffer was een avond op stap met vrienden. Na afloop van de stapavond praat hij wat na en eet hij een broodje in het centrum. Als hij samen met een vriend wegloopt uit de stad wordt hij aangesproken door een onbekende man die kwaad op hem is. Hij probeert hem gerust te stellen waarna de verdachte wegloopt.

Toch duikt hij kort daarna weer op om de 33-jarige man zo'n harde klap in zijn gezicht te geven dat hij er een gebroken neus en gekneusde kaak aan over hield. De beelden van de mishandeling werden vorige week getoond in de uitzending van Bureau Brabant. Daarbij werd de verdachte onherkenbaar in beeld gebracht met als doel de verdachte de gelegenheid te bieden zich binnen een week te melden. "Aangezien dit tot op heden nog niet gebeurd is zullen we de verdachte vanavond wel herkenbaar in beeld brengen", zo laat de politie weten.

Bureau Brabant wordt vanaf maandagavond 18.15 ieder uur uitgezonden via Omroep Brabant.

Update, dinsdag 10:24 uur: 'Neusmepper meldt zich bij politie'
(foto weer vervaagd)