NAC speelt met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag.
NAC speelt met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag. Peter Visser

NAC breidt contract Hellemons uit

NAC

STEENAKKER - NAC heeft het contract met interim-trainer Eric Hellemons uitgebreid. De oud-prof die twee weken geleden in elk geval tijdelijk het stokje heeft overgenomen van Nebojsa Gudelj staat nu tot eind van het seizoen 2015/2016 onder contract.

Hellemons’ contract is ook in uren uitgebreid. De trainer is nu fulltime in dienst van NAC. Met Hellemons is nog niet gesproken over wat zijn rol wordt als er een nieuwe trainer wordt aangesteld. “Daarvoor zijn meerdere opties”, aldus algemeen directeur Justin Goetzee, “ook afhankelijk van wie de nieuwe trainer wordt. Dan wordt zijn exacte rol ingevuld.”

Gertjan Verbeek is een van de mogelijke kandidaten. NAC sprak inmiddels oriënterend met hem. “Dat was een leuk gesprek”, aldus Goetzee, die ook te spreken was over de aanwezigheid van Verbeek bij Vitesse-NAC, afgelopen zaterdag. “Dat toont zijn betrokkenheid.”

NAC heeft nog geen vervolgafspraak gemaakt met de oud-trainer van onder meer Feyenoord, AZ en Heracles. “We hebben afgesproken het te laten bezinken. We spreken nog met meerdere kandidaten.”