Gewapende overval op de Kijkshop.
Gewapende overval op de Kijkshop. Perry Roovers /SQ Vision

Update: Gewapende overval op Kijkshop Keizerstraat, dader nog spoorloos

Politie

BREDA - De politie is op zoek naar een dader van een gewapende overval op de Kijkshop aan de Keizerstraat. De winkel is zaterdagmiddag 22 mei 2015 rond 17.15 uur overvallen. Een man bedreigde de drie medewerkers met een vuurwapen. Hij heeft geld buit gemaakt.

De agenten hebben met diverse eenheden in het centrum gezocht naar de overvaller maar deze niet meer aangetroffen. Mogelijk is hij gevlucht via de parkeerplaats 'Achter de Lange Stallen' of via de Oude Vest. Het gaat om een blanke man van circa 20 jaar, meldt de politie in een burgernetbericht. De man is ongeveer 1.80 m en hij heeft blauwe ogen. Hij droeg een zwartgroene jas, een zwarte werkbroek en zwarte Nikes met witte strepen. Getuigen die de dader voor of na de overval gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

In oktober van afgelopen jaar werd de Kijkshop ook al overvallen. Toen op een donderdagavond kort voor sluitingstijd. Destijds ging het om een dader met een Oost-Europees uiterlijk, met blond kort haar, een zwart petje, zwarte jas en een spijkerbroek. De man zou 25/30 jaar oud zijn. Ook toen vluchtte de dader te voet.