Bakkerij Ron Goeijers is vrijdagavond overvallen.
Bakkerij Ron Goeijers is vrijdagavond overvallen. Perry Roovers/SQ Vision

Bakkerij Ron Goeijers overvallen: daders vluchten met €2,70

Politie

BREDA - Bakkerij Ron Goeijers is vrijdagavond na sluitingstijd overvallen door twee blanke jongens. De daders konden uiteindelijk vluchten met een buit van €2,70. De knecht wist een van de daders te slaan voordat hij de winkel uitrende.

De daders zijn twee blanke mannen tussen de 20 en 25 jaar oud. Beide mannen zijn ongeveer 1.80 meter lang, een van de daders had een snor van enkele dagen niet scheren, de andere dader had halflang donker glad stijl haar met veel gel erin.

De knecht was op dat moment alleen in de bakkerij en was net begonnen met broodjes bakken. Hij had de vuilcontainer binnen gezet toen er opeens twee mannen in de bakkerij stonden. Ze eisten geld van de man maar die gaf aan dat hij alleen maar 2.70 euro in zijn portemonnee had. De bakkersknecht pakte een ijzeren staaf en sloeg naar de overvallers. Eén van de overvallers kreeg een klap in zijn rug en viel op de grond. Nadat de overvallers het geld aangepakt hadden zijn ze weggegaan. 

De overval vond plaats rond kwart over tien. De politie speurde in de omgeving naar de overvallers maar trof deze niet aan.