Lions Quattro zamelde tienduizend euro in voor PIM.
Lions Quattro zamelde tienduizend euro in voor PIM. Lions Quattro

PIM krijgt tien mille van Lions Quatro Breda

Algemeen

GINNEKEN - €10.000, dat is het bedrag wat Lions Quatro Breda afgelopen weekend heeft opgehaald met de verkoop van kerstlekkernijen en glühwein. Dit deden ze tijdens de kerstmarkt in het Ginneken. Het geld gaat naar stichting PIM.

Door Aysha van Gorp

Lions Quatro zet zich in voor problemen in de samenleving. Dit keer hielp ze stichting PIM, die werd opgericht in 2006 voor 8 kinderen met een meervoudige beperking. Onder begeleiding van hun ouders wonen zij in een huis waar ze de zorg krijgen die ze verdienen. Om dit huis verder te kunnen ontwikkelen, kwamen de Lions afgelopen weekend in actie.

Naast de verkoop van verschillende producten voor €2 toverde Lions Quatro de traditionele kerststal om tot een levende kerststal. Leden van de Lions namen plaats in de stal als Jozef en Maria. Een pasgeboren Lion mocht de rol van het kindeke Jezus op zich nemen, iets wat niet onopgemerkt bleef bij het publiek.

Het bedrag van €10.000 wordt mede mogelijk gemaakt door individuele bijdrages van stichting NSGK en stichting Lions Quest. Beide organisaties hebben als doel gehandicapte kinderen een eigen plek in de samenleving te geven.