Afbeelding
Kim Kuijpers

Twee gewonden bij twee nachtelijke ongevallen op snelwegen rond Breda

Politie ongeval

BREDA - De politie moest in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 januari kort achter elkaar twee keer in actie komen voor een eenzijdige aanrijding met letsel. In beide gevallen is de exacte oorzaak onbekend. Dat meldt de politie.

Op oprit naar de A16 richting Breda (komend vanaf de A58) is in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.15 uur een 19-jarige man uit Etten-Leur gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. Hij zat als passagier in een auto, bestuurd door een 18-jarige man uit Etten-Leur. Die raakte met zijn auto in een slip, waarna de auto tollend over de weg schoot en tegen een vangrail tot stilstand kwam. De passagier klaagde over pijn aan zijn hoofd en schouder en is per ambulance voor controle overgebracht naar een ziekenhuis. 

Op de A27 ter hoogte van Bavel reed omstreeks 01.35 uur een 59-jarige man uit Etten-Leur met zijn auto de berm in. De auto raakte daardoor onbestuurbaar, schoot naar links beide rijstroken over, tegen de vangrail van de middenberm aan terug de weg op om al spinnend tegen de vangrail aan de rechterkant van de weg tot stilstand te komen. De bestuurder raakte lichtgewond en is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.