Tien bands uit Breda en directe omgeving presenteerden een akoestisch album onder de naam December Tapes. De opbrengst gaat naar het Jeugd Cultuurfonds.
Tien bands uit Breda en directe omgeving presenteerden een akoestisch album onder de naam December Tapes. De opbrengst gaat naar het Jeugd Cultuurfonds. Peter Verheijen

December Tapes zamelt 2650 euro in voor Jeugdcultuurfonds

Cultuur

BREDA - Het samenwerkingsverband December Tapes heeft met de verkoop van  cd December Tapes €2650 ingezameld voor het Jeugdcultuurfonds. Dat bedrag hebben de samenwerkende bands uit de regio Breda vrijdagavond tijdens de Cultuurnacht symbolisch overhandigd aan voorzitter Peter van Aalst van het fonds.

De initiatiefnemers deden dat in Podium Bloos in aanwezigheid van wethouder Marianne de Bie van Werk, Inkomen en Cultuur. Op 13 december 2015 presenteerden bands uit de regio Breda - onder meer There There - December Tapes volume 1. De de CD speelden de bands akoestische versies van hun nummers. Het album was te koop voor € 10,- waarvan de gehele opbrengst naar het Jeugdcultuurfonds ging.