Schietpartij op Haagweg: 53-jarig slachtoffer gewond naar ziekenhuis (update) | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
schietpartij

Schietpartij op Haagweg: 53-jarig slachtoffer gewond naar ziekenhuis (update)

BREDA - Het neergeschoten slachtoffer die vanmiddag rond 18.00 uur werd neergeschoten op de Haagweg is een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De gezondheidstoestand is volgens de politie onbekend. De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident.


Het is nog onduidelijk wie er voor het vuurwapengeweld verantwoordelijk is. Ook over de achterliggende motieven is op dit moment niets bekend. De gewonde man is na de schietpartij gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij was volgens een woordvoerder van de politie nog wel aanspreekbaar. 

De schietpartij gebeurde op de Haagweg tussen de Oranjeboomstraat en de Weerijssingel. Volgens getuigen is er vanuit een rijdende auto geschoten. Het slachtoffer zelf zou eigenaar zijn van de GSM Specialist op de Nieuwe Haagdijk en kwam uit die richting gelopen. Dit is nog niet bevestigd door de politie. 

De politie heeft de omgeving van de Haagweg afgezet in verband met onderzoek van het plaats delict. Forensisch rechercheurs gingen aan de slag met het sporenonderzoek. Gelijktijdig startte er ook een tactisch recherche onderzoek. Naar verwachting wordt het sporenonderzoek in de loop van de avond afgerond en de afzetting opgeheven. Inmiddels zijn geuniformeerde agenten met een buurtonderzoek begonnen. Rechercheurs zijn druk bezig om alle beschikbare informatie te vergaren en in kaart te brengen. 

 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief