Afbeelding
Henk Voermans

Serious Request: lichtjeswandeling door het Mastbos

Algemeen

BREDA - Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie. Vandaag een actie voor het hele gezin: een lichtjeswandeling door het Mastbos.

Staatsbosbeheer houdt op 23 december een lichtjeswandeling door het mastbos. Een snoer van lichtjes wijst de weg door het donkere bos. De wandeling van drie kilometer begint bij het speelbos en eindigt bij het amfitheater. Daar brandt een vuurtje en klinkt muziek. Ook wordt er warme chocolademelk, glühwein, lekkernijen en glow-in-the-dark spullen verkocht. De totale opbrengst is voor Serious Request.

Op vrijdag 23 december vinden er drie wandelingen tussen 18.00 en 21.00 uur plaats. De wandeling duurt één uur. Kinderen vanaf vier jaar mogen meedoen. De prijs van een kaartje is €5, voor kinderen t/m 12 jaar is dit €2,50. Ook honden mogen aangelijnd mee. Kaartjes zijn te koop via de site van Staatsbosbeheer