Logo bredavandaag.nl
Paul Depla en Boaz Adank gaven maandagavond het startsein voor de dj marathon in Kerkplein. Tot woensdagmiddag is er 42 uur muziek aan een stuk.
Paul Depla en Boaz Adank gaven maandagavond het startsein voor de dj marathon in Kerkplein. Tot woensdagmiddag is er 42 uur muziek aan een stuk. (Perry Roovers)

‘Dj-s’ Depla en Adank starten 42,12 uur DJ Marathon

CENTRUM - Burgemeester Paul Depla in een 076 Serious Request T-Shirt en wethouder Boaz Adank in een glitter colbert. Dat gebeurt niet vaak, maar voor de opening van de DJ Marathon voor Serious Request maakten zij een uitzondering.


Maandagavond 19 december is de DJ Marathon in Kerkplein van start gegaan. Vanaf 19.00 uur wordt er 42,12 uur lang aan DJ-sets gedraaid voor het goede doel.

Dave Hipke, eigenaar van DJ school Breda, assisteerde Paul Depla en Boaz Adank. De burgemeester en wethouder stonden samen ook een half uur achter de draaitafel. Enigszins onwennig probeerden zij de start een groot feest te maken. Met nummers van Tiësto, Guus Meeuwis en Rowwen Hèze is de tijd gevuld

Hierna is, samen met Hipke, het stokje overgegeven aan de bekende dj Ben Liebrand. Burgemeester Depla is enthousiast. “Deze marathon laat zien dat wij ‘the capital of dj’s’ zijn en ons daarbij inzetten voor het goede doel. Het is zo mooi dat al de dj’s een set komen draaien.”

Depla benadrukt dat hij niet voorbestemd is als dj. “Het was heel mooi om hier even dj te mogen zijn. Het is moeilijk, je doet het echt niet even zomaar. Ook de zaal meekrijgen is niet makkelijk, daarom is het maar goed dat er echte dj’s komen.”

Tot woensdag 21 december om 13.12 uur worden er non-stop plaatjes gedraaid in Kerkplein. Het arrangement en prijzen zijn te vinden op de site.

Bekijk de livestream van de dj marathonFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief