Afbeelding
BAK

Herman Nouwen ontvangt Boemeldoncker

Algemeen

PRINSENBEEK - Herman Nouwen heeft zondag de Boemeldoncker ontvangen uit handen van Grootvorst Prins Dionisius.  Dat gebeurde in de zaal van De Drie Linden.

De Boemeldoncker wordt hooguit éénmaal per jaar uitgereikt aan een carnavalsvierder die veel betekent voor de Prinsenbeekse gemeenschap.

“Nouwen is een Boemeldoncker waar Prinsenbeek heel erg trots op is”, aldus de SIK van de BAK van Boemeldonck. “Een duizendpoot die ontzettend veel vrijwilligerswerk verricht en daarom heel veel betekent voor ons dorp.” Nouwen zit in de werkgroep van de Kuil en is zelfs de ‘voorman’ van het klusteam.

Hij heeft daar vele uren geholpen bij het verbouwen van de kiosk, daar heeft hij alles voor geregeld als het gaat om de materialen. Ook is hij een van toezichthouders in het zwemseizoen.

Ook is hij actief bij Beek Vooruit en Winterwonderbeek en bouwt hij al jaren mee aan de Prinsenwagen van de BAK van Boemeldonck. “En elk jaar opnieuw is Herman bereid om als verkeersregelaar mee te gaan naar het Bloemencorso in  Zundert. Kortom een vrijwilliger waar Boemeldonck trots op is.”