Logo bredavandaag.nl

Belangrijk bericht: BredaVandaag stopt per 1 juli

Beste trouwe lezer van BredaVandaag,


Om maar met de deur in huis te vallen: als er de komende weken niet een klein wonder gebeurt, stopt BredaVandaag in zijn huidige vorm per 1 juli. Dat wil zeggen dat we vanaf die dag in elk geval geen dagelijks nieuws meer brengen over de stad.

Net als andere online nieuwsmedia, kampt BredaVandaag met het vinden van het juiste verdienmodel en zijn de advertentieinkomsten zo ver teruggelopen dat deze niet meer in verhouding staan tot de inspanningen.

Tienduizenden berichten en berichtjes en honderdduizenden foto’s over Breda hebben we sinds augustus 2008 gepubliceerd. Ik heb de afgelopen jaren op verschillende manieren gezocht naar het juiste model, maar dat ei van Columbus niet gevonden, ondanks de bijna 180.000 unieke bezoekers zoals jij die onze site momenteel per maand raadplegen.

Zie je als lezer wel mogelijkheden voor een toekomst van BredaVandaag als dagelijks nieuwsmedium voor de stad, dan hoor ik dat graag. Je mag me bellen, mailen of onder dit bericht via Facebook reageren. Alle tips zijn welkom.

Iets concreets doen? Het beste dat we zelf kunnen verzinnen is het omzetten van onze Vrienden van BredaVandaag naar een flex-abonneeschap. Dat is alleen een oplossing als Breda massaal lid wordt. Hoe dat precies werkt, kun je lezen op deze aanmeldpagina. Daarmee geef je het signaal af dat BredaVandaag je wat waard is.

Na vandaag brengen we tot 1 juli zoveel mogelijk het dagelijks nieuws zoals je van ons gewend bent. Wat de koers daarna wordt, is nu nog een groot vraagteken.

Ik hou je als trouwe lezer uiteraard op de hoogte.

Veel groeten

Wijnand Nijs
076-5217272 / 076-3020015
wijnand@bredavandaag.nlFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief