Afbeelding

Slotconcert talenten Breda’s Most Wanted in Mezz

Cultuur

BREDA - Vier bands en een singer/songwriter staan donderdag op het podium van Mezz tijdens het finaleconcert van Breda’s Most Wanted. Get gaat om Delusionals, Anne Nederhoed, Hilton Dive, Fools Never Differ en Windup Space.

De vijf kregen een jaar lang workshops, bandcoaching, optredens en opnames als onderdeel van het programma.

Anne Nederhoed speelt Engelstalige pop-folk, All Girl band Delusionals laat zich niet in een hokje plaatsen; dreamy altrock met snufje Indie & psychedelica. Eerlijke rock, akoestisch zonder pretenties dat is Fools Never Differ. Hilton Dive speelt metal, een unieke mix van trash, sludge, death en post-harcore metal. Windup Space speelt  alternatieve rock.

De ervaringen en voortgang van de bands zijn vastgelegd op video die wordt vertoond op scherm in de Jupiler zaal. Ook kunnen bands of solisten informatie inwinnen voor de volgende editie. De band-coaches van Breda’s Most Wanted zijn gitarist Boudewijn Bonebakker(Gorefest, Gingerpig) en Stefan Siwabessy (Waylon). Zij verzorgen deze avond een gastoptreden met zangeres Sarina Voorn.

Breda Most Wanted is een samenwerking van POB, Sound Dog, NieuweVeste/The Loads en Mezz, met als doel Bredase talenten op het gebied van popmuziek te ondersteunen.

Breda’s Most Wanted
Donderdag 26 oktober, 20.00 uur
Jupilerzaal, Mezz
Toegang: gratis