Logo bredavandaag.nl
De jubileumeditie van het sportgala was een groot succes. Voor een volle zaal werden de sporters van het jaar bekend gemaakt.
De jubileumeditie van het sportgala was een groot succes. Voor een volle zaal werden de sporters van het jaar bekend gemaakt. (Stadsfotograaf Breda)

Nomineer nu de Bredase sporter van het jaar

BREDA - Sportend Breda wordt ieder jaar weer in het zonnetje gezet tijdens het Sportgala in Breda. Ook tijdens de aankomende editie op donderdag 22 februari in het Chassé Theater worden alle sporters en sportteams die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd daarvoor onderscheiden.


Dit jaar zijn er ook weer verschillende categorieën waarin kans gemaakt wordt op de titel van het jaar, namelijk sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en sporter met beperking. Vorig jaar vielen Anouk Vetter, Matwé Middelkoop, Kelly van Zon, Mexime van Driel, Kayo Vos en de hockeyers van Zwart-Wit H1 in de prijzen.

Wie vallen dit jaar in de prijzen?
Tot het zover is kunnen familie, vrienden, collega’s, sporters, trainers en sportverenigingen sporters nomineren voor de verschillende prijzen. Dus ken jij iemand die het verdient genomineerd te worden, geef deze dan voor 20 november op via www.sportgalabreda.nl.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief