Snuffelen tussen de vinylplaten op de Vinyl For Real.
Snuffelen tussen de vinylplaten op de Vinyl For Real. Foto: www.vanderborg.nu

Meters lp's voor platenliefhebbers op station Breda

algemeen

BREDA - Platenliefhebbers die aan de zon willen ontsnappen kunnen zondag hun hart ophalen tijdens de tweede editie van Vinyl & For Real. De bijzondere platen- en cd-beurs biedt meters aan vinyl en cd's en nog veel meer. Het evenement vindt plaats op Breda CS, binnen én buiten aan De Belcrumzijde.

Vinyl & For Real is veel meer dan een gewone platenbeurs. Bij het evenement draait alles om de passie voor muziek. Zo'n twintig platenbazen uit alle windstreken én uiteraard ook Breda zijn present met hun collectie vinyl. In een DJ Booth kan iedereen zijn zelf meegebrachte of net gekochte platen draaien. Tussen de draaibewegingen van het publiek door wordt dit podium gehost door DJ Seb la Gran.

Buiten op het plein staat weer de vintage caravan als podium voor live acts. Talenten Minke van de Watering en Carolien Drooger spelen tussen 12.00 en 14.00 uur. Vanaf een ongeveer half vier geeft Paula Valentina, geflankeerd door haar mannen van Just Play Music, een optreden. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor verschillende dranken en etenswaren.

De beurs is zondag tussen 12.00 en 18.00 uur