Afbeelding
Foto: Bregje Kop
fotoalbum

Heel Breda zingt mee met deuntjes bij Tranen van Van Cooth

Door: Bregje Kop Algemeen

BREDA - Mensen met een biertje in hun handen, zingende mannen en vrouwen en rondrennende kinderen. Niemand lijkt last te hebben van het wisselvallige weer. Wel hebben de meeste een extra warme outfit aan getrokken om het druilerige weer te doorstaan. Anderen, die wat minder warm gekleed zijn, houden zichzelf warm door het drinken van alcohol. 

Om 18.30 uur is het erg druk rondom het pleintje voor de Mezz. Vrienden, gezinnen en koppels hebben zich verzameld om mee te zingen de muziek van Mart Hoogkamer. In de huizen nabij het pleintje gelegen hangen bewoners met een wijntje uit het raam. Iedereen lijkt te genieten ondanks het wisselvallige weer.

Wel heeft de organisatie maatregelen genomen in verband met de weersvoorspellingen. Zo bouwde de organisatie een overkapping van 22 meter doorsnee om de bezoekers natte voetjes te besparen. Toch lijkt Tranen van Van Cooth er goed vanaf te komen. Op een paar buitjes na is het zaterdag redelijk droog gebleven. 

Vanavond kunnen bezoekers nog genieten van muziek van Samanha Steenwijk (The Voice Of Holland), John de Manager + Yvonne, Sieneke, Rob van Daal, Tjerry & Mariska, Marianne Weber, John de Bever en Brabant. 

Afbeelding
Afbeelding