Een kluunpak, da ziede zo!
Een kluunpak, da ziede zo! (Foto: Bol.com)

Zelfs Bol.com gaat klûnen

  algemeen

BREDA - Morgen staat het Kielegatse centrum weer volledig in het teken van de jaarlijkse klûntocht. Blijkbaar zit er op de marketingafdeling van bol.com ook een fan van het klûnen, want op de Facebookpagina staat een leuke inhaker op het feest. 


Een foto van een skijas met de 'recensie': goed om in te skiën, NOG BETER OM TE KLÛNEN!!. Ook staat er boven de afbeelding nog een beschrijving 'een kluunpak, da ziede zo!'. 

De post levert veel reacties op, waar bol.com dan op zijn beurt weer hilarisch op insteekt. Zo reageert iemand 'zelfs bol.com doet aan klunen!', waarop bol.com reageert 'Zeker weten! Het is niet zomaar onze favoriete bezigheid, het is onze numero kluno.' Op een andere reactie laat bol.com weten dat ze andere steden niet boos willen maken. "Ssssh. Straks worden de andere steden boos." 

Een Facebooker reageert: 'Verklaart wel waarom bol.com zo grappig is, want zo te zien komen diegene van de marketing uit Breda", waarna bol.com zich in de reacties beroept op het zwijgrecht. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief