Relaxed een film kijken? Pathé Breda opent eerste zaal vol elektrisch verstelbare stoelen | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda

Relaxed een film kijken? Pathé Breda opent eerste zaal vol elektrisch verstelbare stoelen

BREDA - Je rugleuning achterover laten zakken en je voetenbank omhoog zetten zodat je relaxed een filmpje kan kijken. Vanaf zondag is dat mogelijk bij Pathé Breda. Dan opent de eerste zaal waarin alleen maar elektrisch verstelbare stoelen staan. En half juli moet de vernieuwing zijn doorgevoerd in alle zalen.


De Relax Seats, zoals de bioscoop de nieuwe stoelen noemt, zijn elektrisch verstelbaar. De rugleuning en de voetensteun zijn aan te passen. Ook hebben alle stoelen een tafeltje, zodat je je popcorn en drankje niet meer op de grond of de stoelleuning hoeft te zetten. De Relax Seats zijn nog in geen enkele andere vestiging van de bioscoop te vinden; Breda is de eerste plek waar de verandering wordt doorgevoerd voor alle stoelen in iedere zaal.

Eind april is de verbouwing in Pathé Breda begonnen. Aanstaande zondag opent de eerste zaal, volgende week volgen nog twee zalen. De overige zalen openen de komende maand. Half juli vindt de officiële heropening plaats met het openen van de laatste zaal. In totaal neemt de verbouwing ongeveer 12 weken in beslag.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief