Foto: Peter Leenhouts

Opening Asterdhoeve druk bezocht: 'Geen stoel meer vrij'

BREDA - Hoewel de opening van de Asterdhoeve in de Haagse Beemden niet bekend was gemaakt, was het eerste weekend toch meteen succesvol. "Er was geen stoel meer vrij", laat exploiteur Peter Leenhouts weten. "Vooral zondag was het ramvol."


De Asterdhoeve, voorheen de Texashoeve, ging afgelopen weekend voor het eerst open. De zaak kreeg een volledig nieuw interieur en exterieur. Bij de verbouwing is er aan iedereen gedacht. "We hebben onder andere twee wedstrijd jeu de boules-banen en een speeltuin voor de kinderen aangelegd", vertelt Leenhouts. "Iedereen is welkom en zo voelt het nu ook aan." Tijdens de opening ontving Leenhouts veel complimenten. "Veel mensen lieten weten dat zij super blij zijn dat er eindelijk weer iets open is in de Haagse Beemden", vertelt Leenhouts. "Iedereen was heel positief." 

Het nieuwe interieur van de Asterdhoeve (lees verder onder de foto)

De Asterdhoeve is van dinsdag tot en met zondag geopend voor gasten. "Op dinsdag tot donderdag én zondag zijn we van 11.00 uur tot 23.00 uur geopend", laat Leenhouts weten. "Op vrijdag en zaterdag is dat van 11.00 uur tot 01.00 uur. Op vrijdagen willen we echt een vrijdagborrel in het leven roepen." Uiteindelijk wil de Asterdhoeve ook een menukaart gaan draaien. "Maar dat is nu nog niet zover", vertelt Leenhouts. "We wilden eerst zo snel mogelijk open, het eten komt later wel." Momenteel zijn er al wel verschillende snacks te bestellen. "Wie een hapje wil komen eten moet nog ongeveer zes weken wachten"