Marko en een van zijn 'klanten' in het televisieprogramma Hoofdzaken
Marko en een van zijn 'klanten' in het televisieprogramma Hoofdzaken (Foto: Screenshot YouTube)

Tv-programma Bredase kapper geselecteerd voor Gouden Stuiver

BREDA - Het televisieprogramma 'Hoofdzaken' van de Bredase kapper Marko Suds is geselecteerd voor een Gouden Stuiver. De kapper is dolblij: "Ik hoop dat het programma zo nog meer aandacht krijgt."


Het televisieprogramma, waarin de Suds haren knipt van kinderen, is sinds dit jaar te zien bij de vpro. In Hoofdzaken krijgen kinderen een knipbeurt. In de kappersstoel vertellen zij hoe ze in het leven staan, wat hun kopzorgen zijn of waar ze juist heel blij van worden. Zo zien we niet alleen wat er óp hun hoofd gebeurt maar horen we vooral ook wat zich ín hun hoofden afspeelt. Het programma is iedere zondagavond te zien. 

Onlangs werd bekend dat het programma op de shortlist staat voor een Gouden Stuiver. "Helemaal te gek", vertelt de kapper enthousiast. "Het programma is gloednieuw en toch staan we ertussen." Zo'n dertig programma's zitten in de race voor de prijs. "We verwachten eigenlijk niets van de nominatie, dus alles wat er nu op ons pad komt is extra leuk", vertelt de haarkunstenaar. "Ik hoop in ieder geval dat het programma wat extra aandacht krijgt."

Dat het programma een succes is, is gebleken. "We gaan sowieso een tweede seizoen maken", vertelt de Bredase kapper.

Wil je Marko steunen? Breng dan hier je stem uit.

FOTOSERIES