Afbeelding
Foto: LEDS GO!

Hardlopers zetten zich in voor zieke kinderen tijdens LEDS GO!

Door: Amber Kuijs Algemeen

BREDA -  Zodra de zon morgen ondergaat, staat het Mastbos in het teken van LEDS GO! Tijdens deze hardlooprun worden zowel het Mastbos als de lopers uitgedost met kleurrijke lampjes. Tegelijkertijd wordt er geld opgehaald voor de verpleegkundige dagopvang MedKid in Breda. 

Om 20.00 uur wordt LEDS GO! afgetrapt met een dynamische warming-up op de atletiekbaan van AV Sprint. Daarna rennen de deelnemers vier, zeven of tien kilometer dwars door het bos. Langs de route staan bijzondere lichtobjecten, wat zorgt voor een unieke beleving. Daarna barst het feest los bij de finish.

MedKid
De opbrengsten van de vierde editie van LEDS GO! gaat naar MedKid in Breda. Dat is een verpleegkundige dagopvang voor jonge, zieke kinderen van 0 tot 5 jaar. Deze kinderen hebben een ernstige hartafwijking, luchtwegproblemen of andere stoornissen. Naast dat MedKid zorgt voor blije kinderen, ontlasten ze ook even de ouders. 

LEDS GO!
LEDS GO! is bedacht door leden van Lions Quatro Breda. De leden willen dat kinderen zich echt kind voelen. Daarom zetten zij zich in voor Bredase kinderen, voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Ook atletiekvereniging Sprint draagt hun steentje bij door de gastlocatie te zijn.