Clublife Tiësto Breepark 2017
Clublife Tiësto Breepark 2017 Foto: Peter Visser

Bredase Tiësto in top 5 rijkste BN'ers: Verwest heeft geschat vermogen van 160 miljoen

Door: Amber Kuijs Algemeen

BREDA - Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto, behoort tot een van de rijkste mensen van het land. Hij staat met een vermogen van 160 miljoen euro op de 285ste plek in de Quote 500. Daarnaast staat hij in de top vijf van rijkste bekende Nederlanders. 

Het tijdschrift Quote maakt ieder jaar een lijstje van de rijkste inwoners van Nederland. Daarbij besteden zij ook aandacht aan de rijkste bekende Nederlanders. Bovenaan staat Talpa-eigenaar John de Mol met een geschat vermogen van 2,7 miljard. Hij wordt gevolgd door Joop van den Ende, Mabel van Oranje-Nassau en Reinout Oerlemans. 

De Bredase Tiësto staat op nummer vijf in de lijst van rijkste BN'ers. Het vermogen van de 50-jarige DJ wordt geschat op zo'n 160 miljoen + 14.3 procent. Op de site van Quote valt bij Tijs Verwest te lezen: "DJ Tiësto is dit jaar in het huwelijksbootje gestapt met zijn Annika (22). Zo ziet u maar weer: nachtbraken houdt de mens jong en raven is leven. In ieder geval draait hij nog altijd zo'n 20 euro miljoen per jaar bij elkaar."