Foto: Shutterstock

Intertoys keert na meer dan twee jaar weer terug in pand aan Karnemelkstraat

BREDA - Speelgoedliefhebbers kunnen vanaf zaterdag hun hart ophalen in het centrum van de stad. Na meer dan twee jaar afwezigheid keert speelgoedwinkel Intertoys namelijk weer terug naar het pand aan de Karnemelkstraat. “Het wordt echt een leuke stadswinkel!”


In februari 2019 werd bekend gemaakt dat Intertoys failliet was geraakt. De winkels van de speelgoedgigant verdwenen toen uit Breda. Maar nu, na meer dan twee jaar, keert Intertoys weer terug naar het pand aan de Karnemelkstraat. Hiermee komt het aantal Intertoys in Breda op twee; ook in Hoge Vucht heeft de speelgoedgigant een winkel. 

Intertoys gaat zich vestigen in het pand aan de Karnemelkstraat waar zij voorheen ook al hebben gezeten. “Maar nu betrekken we alleen de begane grond”, laat Stefan van Rumund, rayonmanager van Intertoys weten. “De kelder vervalt. Maar we hebben in totaal nog steeds een winkel van zo’n 410 vierkante meter. Dat is twee keer zo groot als onze winkel in Hoge Vucht.”

Van Rumund is blij dat Intertoys weer terugkeert naar het pand aan de Karnemelkstraat. “Dit is een super locatie”, vertelt hij trots. “Het is ook gewoon raar dat er een tijd geen Intertoys, en uberhaupt geen speelgoedwinkel, in het centrum van Breda heeft gezeten. Wij zijn heel blij.”

Het pand is aan zowel de binnen- als buitenkant volledig vernieuwd. “We gaan morgen de buitenland opnieuw bestickeren. Binnen is alles helemaal nieuw en fris. Zo hebben we bijvoorbeeld zestien meter LEGO!”, vertelt Stefan. “Het wordt echt een leuke stadswinkel.”

Intertoys aan de Karnemelkstraat opent zaterdag de deuren. “Klanten kunnen dan genieten van allerlei bijzondere openingsacties.” De winkel gaat zeven dagen in de week open. Op koopavond is de winkel tot 21.00 uur geopend. 


Foto: Stefan van Rumund

Bregje Kop
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief