Rally Oldtimer Breda
Rally Oldtimer Breda (Foto: Oldtimer Breda )

Oldtimer Breda organiseert rally dwars door Brabant: ‘We willen mensen met elkaar verbinden’

BREDA - Oldtimerliefhebbers kunnen binnenkort hun hart ophalen in Breda. Op 29 augustus organiseert Oldtimer Breda namelijk een rally in de omgeving van Breda en Tilburg. De rally gaat dwars door Brabant met diverse stops en spelelementen. De opbrengst van de rally wordt gedoneerd aan, het goede doel van dit jaar, stichting OpenDoor.


De rally vindt plaats in de omgeving van Breda en Tilburg. De rally wordt afgevlagd vanaf het parkeerterrein van Spa One Oosterhout waar vanuit de route doorloopt naar Loon op Zand en eindigt bij Restaurant Woods in Prinsenbeek. Hier wordt de dag afgesloten met een diner.

Vanuit een grote liefde voor oldtimers zijn de jonge Bredanaars Robert Dalderup en Koen Goos samen met Moniek Roovers Oldtimer Breda begonnen. “We willen graag een dag organiseren om iedereen te laten genieten van hun oldtimers”, aldus Goos. “We willen plezier centraal stellen maar ook mensen met elkaar verbinden”, voegt Roovers toe.

Stichting OpenDoor

De opbrengst van de rally gaat naar Stichting OpenDoor. OpenDoor is een kleinschalige woonvoorziening in Loon op Zand voor kinderen en (jong-)volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke of meervoudige beperking. OpenDoor is een (t)huis en biedt naast wonen en logeren ook dagbesteding en dagopvang.

“Mijn familie is erg nauw betrokken bij deze stichting, zij hebben het initiatief genomen om dit huis te bouwen voor mijn nichtje en de andere bewoners. Ze gaan een tweede huis realiseren, OpenDorp en daar willen we graag een bijdrage aan leveren met deze rally”, aldus Dalderup.

Inschrijven

Oldtimer Breda biedt de rally aan inclusief rallyschild, rallystickers, koffie bij ontvangst, lunch, diner en beeldmateriaal. Inschrijven voor de rally kan via www.oldtimerbreda.nl/rally. De inschrijving loopt tot 15 augustus 2021.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief