<p>Foto ter illustratie</p>

Foto ter illustratie

(Foto: Shutterstock)

Twee mannen aangehouden aan Francklaan wegens poging tot diefstal auto

BREDA - Agenten hebben twee mannen aangehouden die worden verdacht van een poging diefstal van een auto in de Francklaan. Dankzij een surveillancehond zijn er goederen aangetroffen die mogelijk hierbij gebruikt werden.

Agenten hebben twee mannen aangehouden die worden verdacht van een poging diefstal van een auto. De meldkamer ontving iets voor 22:00 uur een melding van een poging diefstal in de Francklaan. De eigenaar van het voertuig had twee mannen in zijn auto zien zitten die zijn weggerend.


Dankzij een oplettende buurtbewoner kon er een signalement afgegeven worden. Al snel zijn er twee verdachten aangehouden in de Ravellaan. Hun betrokkenheid zal verder onderzocht worden.

Omdat het om een poging tot diefstal ging en de twee mannen niets bij zich hadden, bestond het vermoeden dat zij onderweg iets weg hadden gegooid. Een surveillancehond heeft zijn speurneus gebruikt en trof na een tijdje zoeken goederen in de omgeving aan die mogelijk gebruikt konden zijn bij de poging diefstal. Deze zijn meegenomen voor onderzoek.