Hardwell tijdens Breda Live 2018.
Hardwell tijdens Breda Live 2018. Foto: Vinnie de Laat / Click United

Breda Live binnen één dag uitverkocht: ‘Wachtlijst voor iedereen die geen kaartje wist te bemachtigen’

Door: Amber Kuijs Algemeen

BREDA - Zeker tachtig procent van de kaartkopers behield de afgelopen jaren hun kaartje voor Breda Live. Het geringe aantal kaartjes wat dit jaar beschikbaar kwam was dan ook snel uitverkocht. Binnen één dag waren de laatste kaarten voor het tweedaagse festival ook vergeven. 

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli wordt het Chasséveld weer het toneel voor Breda Live. Onder andere Tiësto, Chef’Special, Krezip, DI-RECT, Danny Vera, Davina Michelle, Tino Martin, Rob Dekay en Abel zullen dan het Bredase podium beklimmen. Het festival kon in zowel 2020 als 2021 niet door gaan. Toen besloot 80% van de kaartkopers zijn kaartje te behouden. Daardoor waren er dit jaar slechts een beperkt aantal kaarten voor het festival te koop. 

Die laatste kaarten waren dan ook in één dag uitverkocht. Voor iedereen die geen kaartje wist te bemachtigen heeft Breda Live een wachtlijst in het leven geroepen. Deze Ticket Exchange is de officiële ticketmarktplaats van bij BredaLive. “Bij verhindering kunnen kaarthouders hier hun kaarten te koop aanbieden. Deze worden beschikbaar gesteld aan mensen op de wachtlijst, netjes op volgorde van aanmelding”, legt de organisatie uit. “Kopers betalen een eerlijke prijs en ontvangen een gevalideerde kaart. Zo kunnen de koper en verkoper veilig en eerlijk aan elkaar worden gematcht.”

Kijk hier voor meer informatie over de wachtlijst.