Foto: Peter Visser

KKD gaat weer beginnen: NAC opent tegen Helmond Sport

BREDA - Het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie gaat vandaag van start. NAC opent het nieuwe seizoen tegen Helmond Sport.


De eerste speelronde in het nieuwe Keuken Kampioen Divisie seizoen staat voor de deur. NAC start het seizoen vandaag met een thuisduel tegen Helmond Sport. De Bredanaars kunnen in ieder geval rekenen op een volle B-side tijdens dit duel.

Nieuwe spelers

NAC haalde afgelopen zomer de nodige spelers binnen die hun debuut zouden kunnen maken vandaag. Zo haalde de club Thomas Marijnissen, Boyd Lucassen, Jort van der Sande, Alex Plat, Thijs Velthuis, Jesaja Herrmann, Anselmo García MacNulty en Fabio Di Michele Sanchez. Ook haalde de club doelman Aron van Lare binnen, de kans dat hij zijn debuut zal maken is echter wat kleiner. 

Helmond Sport

Helmond Sport eindigde vorig seizoen helemaal onderaan. Wel is er de afgelopen tijd flink geïnvesteerd bij de Helmondse formatie waarbij een aantal goede transfers zijn gedaan. De Bredanaars zullen dus een heel ander team treffen dan vorig seizoen.

Het duel tegen Helmond Sport begint om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank. Gelijktijdig wordt er in de competitie op zes andere velden afgetrapt voor het nieuwe seizoen.