Afbeelding
Foto: PERRY ROOVERS

Ongevallen op de Tramsingel en A16 bij Prinsenbeek

Door: Ruud Smolders Algemeen

BREDA - Op de Tramsingel en op de A16 bij Prinsenbeek hebben vannacht ongelukken plaatgesvonden. Bij het eerste ongeval liepen alleen de voertuigen schade op. Bij het tweede ongeluk raakten ook mensen gewond.

Een automobilste heeft afgelopen nacht rond 01:00 uur een ongeluk veroorzaakt aan de Tramsingel. Hierbij raakte ze een geparkeerde auto en kwam zelf tot stilstand tegen een boom. 

Ze heeft veel geluk gehad dat ze niet in het water terecht kwam. Beide auto’s liepen veel schade op. De bestuurster is door de politie overgebracht naar het bureau. De auto werd door een berger getakeld.

Prinsenbeek

Op de A16 bij Prinsenbeek is vannachtg nog een ongeluk gebeurd, dit ongeluk was van een ernstigere aard. Een auto botste met hoge snelheid achter op een vrachtwagen. Door de klap lag de snelweg bezaaid met brokstukken. Bij het ongeval raakten twee personen gewond waarvan één ernstig. 

De slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Tijdens het ongeval was het op de snelweg flink mistig. Het motorblok van de auto en laadklep van de vrachtwagen lagen over de snelweg verspreid. De politie sloot de snelweg af voor het verkeer. Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Update

De automobilist van het ongeluk op de A16 is een 20-jarige. Ook zijn bijrijder is 20 jaar.

Het tweede ongeluk.