Afbeelding
Foto: Peach Breda

Van bagels tot taart: Michelle en Anna openen brunchzaak aan de Willemstraat

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Aan de Willemstraat opent vrijdag 3 februari een nieuwe brunchzaak: Peach. De zaak is van Michelle Hendrikx en Anna Vilaseca. Bredanaars kunnen Michelle kennen als eigenaresse van restaurant Hemels. “Voor mij is deze brunchzaak echt een droom die uitkomt”, vertelt ze.

Breda is vanaf vrijdag een nieuwe brunchzaak rijker. Dan opent Michelle Hendrikx samen met compagnon en kok, Anna Vilaseca namelijk Peach Breda aan de Willemstraat 18. “Voor mij was een zaak als dit altijd al een droom”, vertelt ze. “Hemels kwam op mijn pad. Maar ik heb altijd rondgelopen met het idee om ook nog een brunchzaak te openen.”

En vrijdag is het dus zo ver. Bij Peach Breda kunnen mensen terecht voor onder andere bagels, burrito’s, bowls, koffie en verse sappen. Ook kun je bij Peach terecht voor een high tea. “Je kunt bij Peach alles to go halen. En om het extra gemakkelijk te maken, kun je ook bestellingen plaatsen. Je kunt dus wanneer je in de trein zit, alvast jouw bagel of verse sap bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker komen zitten!” Peach heeft ongeveer 35 zitplaatsen. “Ik ben zelf echt verliefd op het pand. Het is een pand met karakter, oude glas-in-lood ramen en een stadstuin. En ook over de locatie ben ik enthousiast. De Willemstraat is nog niet de beste straat van Breda, maar er zijn super leuke ontwikkelingen. Ik geloof in deze plek!”

Peach Breda opent op vrijdag 3 februari de deuren. De zaak is dinsdag tot en met zaterdag geopend. Doordeweeks opent Peach de deuren om 08.00 uur en is de zaak tot 16.00 uur geopend. Zaterdag zijn de openingstijden 10.00 uur tot 17.00 uur.