Afbeelding
Foto: Boerke Verschuren

Boerke Verschuren pakt weer groots uit met gevel: Aräboerke

Door: Redactie Algemeen

BREDA - Het is een traditie met carnaval: De wisselende gevels van Boerke Verschuren. Elk jaar pakt het café uit met een grote, opvallende gevel. Dit jaar is het thema Aräboerke Verschuren: Wij bouwen liever feest dan stadions.

De onthulling van de carnavalsgevel van Boerke Verschuren is inmiddels een heuse traditie. De gigantische en originele voorgevels van het café springen ieder jaar weer in het oog en kunnen rekenen op aandacht uit de wijde omgeving. Vandaag heeft het café de nieuwste versie geplaatst:  Aräboerke Verschuren. ‘Wij bouwen liever feest dan stadions’, is groot op de gevel te lezen. Daarmee verwijst het café duidelijk naar het WK in Qatar. Ook de One Love band die de aanvoerders niet mochten dragen op het WK wordt op de hak genomen. #OneAlaaf, staat op het grote spandoek. 

Boerke Verschuren pakt ieder jaar groots uit met de gevels. Vorig jaar was het thema ‘Carnaval Testival’, een parodie op het Carnaval Festival en de coronatests van de GGD. Eerder maakte Boerke Verschuren ook ‘Boelke Verschulen’ en de ‘Praktijk voor de Ginnekelogie’