Logo bredavandaag.nl
Anca Kruik

Urban Gaming voor kinderen in de Belcrum

  Cultuur

BREDA- Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen tijdens de carnavalsvakantie skateboarden en paintballen op nieuwe locaties in de Belcrum. Op donderdag 19 februari maken kinderen tijdens X-Kids kennis met nieuwe urban games. De dag wordt georganiseerd door Breda Actief.


Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen de kinderen skateboarden bij Pier15, een indoor skatehal met veel halfpipes en obstakels. Voor vier euro kunnen kinderen met hun eigen of een geleend skateboard en gymschoenen de hele ochtend skaten, en andere activiteiten doen bijvoorbeeld skelteren.Tijdens de middag houden de sportcoaches van Breda Actief de kinderen in de gaten.

Voor kinderen die nog meer willen spelen is er van 13.00 tot 15.00 uur Kids Paintball voor kinderen vanaf acht jaar. In de Faam Fabriek wordt er in samenwerking met Trefpaintball een paintballtoernooi georganiseerd voor de kinderen. In de voormalige fabriek zijn er veel kamers en paden waar kinderen zich kunnen verstoppen. Na het paintball vindt er in de fabriek ‘Levend Stratego’ plaats. De middag kost vijf euro.

Kinderen kunnen zich aanmelden voor de middag via www.breda-actief.nl, er is een maximum aantal deelnemers.In de meivakantie staat er weer een X-Kids op de planning.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief