Logo bredavandaag.nl

Dream Village zoekt 8 lokale dj’s voor talent stage

  Cultuur

BREDA - Meerdaags dancefestival Dream Village is op zoek naar 8 talentvolle dj’s uit de regio. Die mogen op 2, 3 en 4 september net buiten Breda samen met 8 dj’s van DJ School Breda een eigen podium vullen.


“In totaal kunnen ze zestien uur draaien”, aldus een enthousiaste organisator Arno van der Star. DJ’s kunnen tot 23 augustus hun mix insturen. Een jury selecteert daaruit vijftien inzendingen waarop het publiek dan weer kan stemmen.

Voor Bredanaar Van der Star staat buiten kijf dat zijn festival ruimte biedt aan talenten. “We hebben veel Bredase dj’s, maar het is belangrijk dat de nieuwe Hardwell en Tiësto ook gelegenheid krijgt zich te presenteren.”

Draaien op een festival kan net die ervaring zijn die een talent verder brengt, denkt hij. “Dat is toch wat anders dan op je kamer. In deze area krijg je er toch meer gevoel bij, zie je de reacties van het publiek.”

Bredase dj’s als Hardwell, Dannic, Rehab, Tiesto, Kill The Buzz, Biggi, Beauriche, Naffz en Suyano hebben bijna allemaal al op Dream Village staan, geeft Van der Star aan. “Ik hoop dat een van de talenten komend jaar ook op een grotere stage kan staan.”

Dj’s die kans willen maken op een optreden op Dream Village, kunnen hun mix insturen via www.dreamvillage.nl/talentsFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief