Logo bredavandaag.nl
Prins Dionisius van Boemeldonck.
Prins Dionisius van Boemeldonck.

Dennis Jongenelis is Prins van Boemeldonck

  Cultuur

BOEMELDONCK - Dennis Jongenelis is op vrijdagavond 11-11 onthaald als Prins Dionisius de Eenenvijftigste van Boemeldonck.


Prins Dionisius is al van jongs af aan betrokken bij het Boemeldoncks karnaval. De nieuwe Boemeldonckse Grootvorst is vanaf de oprichting betrokken bij C.V. De Puddingbuksen. Deze club heeft jarenlang meegedaan aan de grote optocht van Boemeldonck. Meerdere keren hebben zij de cup in de A-categorie gewonnen.

Sinds dit jaar maakt hij ook deel uit van het dagelijks bestuur van de BAK van Boemeldonck. In deze hoedanigheid houdt hij zich bezig met facilitaire zaken. Prins Prins Dionisius de Eenenvijftigste wordt geflankeerd door de Hofdames Amy de Graaf van C.V. de Black Eagles en Ellen van Haperen van C.V. de Spetters.

De nieuwe dansmarietjes zijn Mette Kerkhof, Elke Ruben, Meike Veenhof, Eva Besems, Lieve van Bueren, Veerle Goosens en Maggie van Amersfoort. Op de avond van de presentatie werd ook de winnaar van het liedjesfestival 2017 bekend. De winnaar van de finale werd Guus Basstein en Magrietje + met het nummer ‘Bij ons in Boemeldonck, geve we dur kleur aon’.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief