Logo bredavandaag.nl
De jubileumeditie van Breda Live met Handsome Poets, Racoon, Go Back to The Zoo, Blof en Hardwell. foto Jorgen Janssens
De jubileumeditie van Breda Live met Handsome Poets, Racoon, Go Back to The Zoo, Blof en Hardwell. foto Jorgen Janssens

Maak kans op 2 combikaarten voor BredaLive. Check hier hoe!

  Cultuur

BREDA - Geen weekendkaarten te pakken kunnen krijgen voor Breda Live? Geen paniek. BredaVandaag heeft speciaal voor trouwe en kersverse flex-abonnees 5 keer 2 weekendkaarten bemachtigd.


Breda Live biedt op 7 en 8 juli voor het eerst een tweedaags festival aan op het Chasséveld. Naast de inmiddels traditionele zaterdag heeft de organisatie ook op vrijdag een volwaardig programma, met vanaf 16.45 uur. Diggy-Dex, Di-rect, Marco Borsato en Fedde Le Grand. De zaterdag eindigt met Hardwell en begint met Rondé, waarna Waylon, Racoon, De Jeugd van Tegenwoordig en Nick en Simon het podium beklimmen.

Hoe kom je in aanmerking? Ben je al flex-abonnee? Dan hoef je niks te doen. Wij kiezen deze week elke dag een gelukkige uit ons abonneebestand. Geen flex-abonnee? Meld je dan hier nog aan en draag je tevens je steentje bij aan het behoud van BredaVandaag

Geen flex-abonnee, maar toch naar Breda Live? De zaterdag en de combikaarten zijn uitverkocht, maar voor de vrijdag zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

De eerste gelukkige is bekend: gefeliciteerd Jan-Cees en bedankt voor de steun als flex-abonnee.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief