Logo bredavandaag.nl
Dancetour Breda 2016, met onder meer optredens van Dannic, Kill The Buzz en Sunnery James & Ryan Marciano, Dirtcaps Release the Bull, Blasterjaxx en Ummet Ozcan.
Dancetour Breda 2016, met onder meer optredens van Dannic, Kill The Buzz en Sunnery James & Ryan Marciano, Dirtcaps Release the Bull, Blasterjaxx en Ummet Ozcan. (Vinnie de Laat)

Dancetour verwacht drukke Bredase editie

  Cultuur

BREDA - Dancetour Breda verwacht zondag veel belangstelling  voor het gratis event op het Chasséplein. De Bredase editie is sowieso de grootste van het rondreizend circus, maar de met urban-artiesten verrijkte line-up leeft ook, merkt Ellen Hendrickx van BOD Events.


Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, ChildsPlay, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, Ruthless, STUK en Giocatori vormen de line-up tussen 13.00 en 22.00 uur, samen met de winnaar van de DJ Clash, DJ Deem’s uit Breda die de aftrap mag verrichten. “Die line-up slaat heel erg aan merken we in de andere steden. Deze artiesten zijn nu heel populair onder de jongeren. We adviseren bezoekers daarom ook om vroeg te komen.”

Bij de andere edities was het daardoor al drukker dan vorig jaar.”En op Facebook zijn er voor Breda al meer dan tienduizend belangstellenden. Ook dat is meer dan vorig jaar.” In 2017 kwamen er tussen de dertien- en vijftienduizend mensen naar Dancetour. Er is nu ruimte voor 20.000 bezoekers.”

Behalve iets andere artiesten, heeft Dancetour dit jaar ook een iets gewijzigde opzet. Het terrein is iets ruimer en het tweede podium is verdwenen. Daarnaast is er wel ruimte voor publiek óp het podium. “Via Get on stage’ kunnen bezoekers nog tot 17 mei online toegang winnen tot plekken naast en op het podium”, geeft Hendrickx aan. “Daar is veel animo voor.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief