Foto: Peter Visser

Kielegat got Talent: podium op de Grote Markt

  Cultuur

BREDA - Stichting Kielegat is op zoek naar talentvolle Kielegatters onder de achttien jaar. Op zaterdag 26 en zondag 27 januari zijn de voorrondes van de eerste editie van Kielegat got Talent in café-Zaal Parkzicht. Buikspreken, acrobatiek, goochelen, beatboxen, zang, dans, alleen of in een groep. Alles mag.


De grootste talenten stelen met carnaval de show tijdens de grote finale van Kielegat got Talent en winnen toffe prijzen. De finale van Kielegat got Talent is op carnavalsdinsdag 5 maart om 16.00u op het podium pontificaal op de Grote Markt.

Voor elke podiumplaats is er een prijs. Maar voor de beste drie is er een echte topprijs. De eerste plaats wordt beloond met 100 euro. De tweede strijkt 50 euro op en de derde gaat met een bedrag van 25 euro naar huis.

Op de website van Stichting Kielegat vind je het inschrijfformulier dat je vóór 26 januari kunt mailen naar jeugd@carnavalbreda.nl. Je ontvangt daarna een mail met alles wat je moet weten over Kielegat Got Talent.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief