Foto: Ploegendienst

Legaal graffiti spuiten? Ploegendienst nodigt creatievelingen uit

  Cultuur

BREDA - De organisatie van Ploegendienst nodigt alle creatievelingen uit om voor één keer legaal graffiti te komen spuiten. Zij doen een oproep aan alle graffiti artiesten en taggers uit Breda en omgeving. "Kom donderdag of vrijdag naar P5 en laat jouw creatie achter op onze wand."


Alle spuitbussen mogen eenmalig uit de kast, want de organisatie van Ploegendienst nodigt iedereen uit om vandaag en morgen hun creativiteit achter te laten op een lege wand op P5. Op deze parkeerplaats bij NAC is de organisatie momenteel bezig met de opbouw van Ploegendienst Winterfestival. Dit festival keert aankomende zaterdag voor de tweede keer terug naar P5. 

Om de boel nog wat extra op te vrolijken doet Ploegendienst een oproep aan alle graffiti artiesten en taggers uit Breda en omgeving. "Spuit jij graag graffiti of gooi je maar al te graag ergens je tag op?", begint de oproep op Facebook. "Krijg jij jeukende vingers van het zien van deze wand? Kom dan deze donderdag of vrijdag naar het festivalterrein (P5) en laat jouw creatie achter op deze wand", aldus Ploegendienst. "Als je er nog een vleugje Ploegendienst of 'werken' aan toe kan voegen ben je helemaal een baas." Ook stellen ze de artiesten gerust. "Wij zorgen ervoor dat de politie niet komt."

Ploegendienst Winterfestival

Aanstaande zaterdag vindt voor de tweede keer Ploegendienst Winterfestival plaats op de parkeerplaats bij NAC. De eerste wintereditie van het festival vond plaats bij de Asterdplas. 

FOTOSERIES