Logo bredavandaag.nl
Foto Stichting Aithra
Foto Stichting Aithra

Aithra Award voor Boot en Langes

  Economie

BREDA - In een feestelijk versierd Holland Casino zijn zaterdagavond de Aithra Awards uitgereikt. Dit is erkenning voor de 'meest aansprekende ondernemende vrouw'. De prijs ging naar Mariëtte Langes, directeur Van Rosmalen Gerechtsdeurwaarders en de Belofte Award was voor Astrid Boot, eigenaresse van Belle Fleur Kindercentrum.


“De vrouwen zijn door een onafhankelijke jury beoordeeld op Lef, Visie, Ondernemerschap, Maatschappelijke betrokkenheid, Ambitie en Rolmodel. Beide vrouwen hebben de Awards van harte verdiend. Zij hebben succesvol gewerkt aan zichtbaarheid van zichzelf en de bedrijven waar ze werken”, vertelt Marjon Habets, voorzitter van Stichting Aithra.

De winnaressen zijn beide dolgelukkig met de winst. Mariëtte Langes: “Ik was er stil van en moest even beseffen dat het echt waar is. Maar bovenal ben ik heel dankbaar en voel ik veel respect voor degene die dit voor mij mogelijk hebben gemaakt."

Ook Astrid Boot is trots op haar prijs. “Het is overweldigend, ik had het totaal niet verwacht. Het was een spannende reis om zover te komen en ik geniet er met volle teugen van.” vertelt zij stralend.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief