Foto Petit Brun
Foto Petit Brun

Wielrenners Vacansoleil-DCM bezoeken Cingel College

  Economie

BREDA - Wielrenners van Vacansoleil-DCM bezoeken woensdag 21 december drie MBO-scholen, waaronder het Cingel College in Breda. Die dag wordt de nieuwe samenwerking voor de Vacansoleil Leisure Academy-opleidingen gepresenteerd en ondertekend.


Voor de regio's Noord-Brabant en Zuid-Holland worden deze opleidingen verzorgd door het Cingel College (onderdeel van ROC West-Brabant). De andere samenwerkingspartners zijn ROC van Amsterdam en ROC Zeeland.

Vacansoleil-DCM renner Johnny Hoogerland toert samen met zijn ploeggenoten Wout Poel en Pim Ligthart langs de scholen om de studenten een hart onder de riem steken. “Zonder goede opleiding behaal je nooit de top. Vandaar mijn bijdrage aan dit mooie initiatief van Vacansoleil”, aldus Hoogerland.

Vacansoleil werkt al sinds 2003 samen met verschillende ROC’s. Daar verzorgt de vakantieaanbieder verkorte opleidingstrajecten, de Leisure Academy-opleidingen, in de recreatiesector op MBO niveau 3 en 4. Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan gaat met ingang van het schooljaar 2012/2013 de vernieuwde versie van de samenwerking van start.