Logo bredavandaag.nl
Jimmy Prins

Graceland Breda zoekt investeerders voor laatste loodjes bouw

  Economie

BREDA - Bed & Breakfast Graceland Breda is een zoektocht begonnen naar investeerders. De Bredase replica van het Elvis huis is voor 95% af en heeft nog 124.500 euro nodig voor de laatste loodjes.


Momenteel zijn de vijf kamers van het Bed & Breakfast al klaar. Het geld zal dan ook vooral gebruikt worden voor het zwembad, de wellness en het inrichten van de kamers. Eigenaar Jimmy Prins zegt al veel aanvragen te hebben gekregen voor overnachtingen, maar wil zelf niet eerder open tot Graceland Breda helemaal af is.

Het pand heeft een WOZ-waarde van 1.280.000 euro. Na voltooiing groeit dit volgens Prins door naar 1.655.000 euro. 70% hiervan is geld dat Prins eerder heeft verdiend met de doorverkoop van verbouwde huizen. Geldleners ontvangen 7% rente op hun investering die Prins in 84 maanden wil terugbetalen. Daarnaast krijgen zij voor iedere 2500 euro inleg een gratis B&B overnachting voor twee personen. 500 euro levert je een dagje wellness op voor twee.

Jimmy Prins is een groot fan van the king of rock. Graceland Breda is, op een paar punten na, een exacte kopie van Graceland in Memphis. Elke kamer van het Bed & Breakfast is ingericht met een ander Elvis-thema. Zo is er een Jailhous Rock-kamer met tralies voor de ramen, een Aloha from Hawaii-kamer en een kamer geïnspireerd op de Elvis-film Fun in Acapulco.

De buurt heeft in het verleden flink geprotesteerd tegen de bouw van het Elvis huis. Hierdoor ligt de bouw een paar jaar achter op schema. Bekijk alle details van Jimmy’s droom op zijn crowdfundsite.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief