Foto: Remy van Den Hurk (REMYDESIGNS)

Opening brouwcafé Frontaal op laatste moment uitgesteld

  Economie

BREDA - De opening van brouwcafé Frontaal stond gepland voor zaterdag 16 februari. Maar de gemeente heeft vrijdag aan Brouwerij Frontaal laten weten dat de drank- en horecavergunning voor het café nog niet in orde is om zaterdag open te gaan. De opening wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum.


Frontaal-eigenaar Roel Buckens laat weten dat ze de afgelopen weken heel hard hebben gewerkt om dit te kunnen realiseren. "We weten dat er een hoop mensen tijd hebben vrij gemaakt om hier bij te zijn. Onze verwachting was dat we morgen bijna duizend man zouden ontvangen. Met het mooie weer wat wordt verwacht zou het dus echt een feestje gaan worden."

Daar bieden ze hun excuses dan ook voor aan. "Het is vervelend dat we dit een dag van tevoren pas te horen krijgen. Zelf kunnen wij hier nu weinig aan veranderen. Kijk ik wil ook niet degene zijn die zegt we gaan alsnog gewoon open." 

De komende dagen gaat het brouwcafé er alles aan doen om de opening zo snel mogelijk te realiseren. "De gemeente is op dit moment niet bereikbaar. Maandag gaan we meteen contact opnemen en bekijken waar we vastlopen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen."

Het café hoopt op dit moment op begrip. "We beloven dat we het goedmaken met een goed brouwcafé in de toekomst", aldus Buckens.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief