Foto: 112 Midden-Zeeland

Doorstart in de maak voor Op=Op Voordeelshop

  Economie

PEIZE/BREDA - De curatoren van Op=Op Voordeelshop hebben een koper gevonden voor het op 26 maart failliet verklaarde concern. 


Curatoren Jeroen Reiziger en Ynze Talstra van Trip Advocaten & Notarissen deden sinds de faillissementsdatum onderzoek naar een doorstart. In dat kader hebben de curatoren in de afgelopen week met verschillende geïnteresseerde partijen gesproken en onderhandeld. Dit heeft ertoe geleid dat de curatoren met één van deze partijen tot overeenstemming is gekomen.

"Het gaat hier om een investeerder die in de komende periode samen met de huidige directie, Jos Venema en Vincent Alkema, gaat onderzoeken op welke manier Op=Op verder kan", melden de curatoren. "In de komende weken zal dan ook steeds meer duidelijk worden hoe de toekomst van Op=Op er precies uit gaat zien. Intussen wordt de exploitatie van de winkels van Op=Op door de curatoren voorlopig voortgezet."

Op=Op Voordeelshop is voordeelspecialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. De eerste winkel opende in 1997 haar deuren in Klazienaveen. In 1999 werden er met franchise gestart. In 2015 stond de teller op 100 winkels. In totaal werken bij Op = Op circa 1340 mensen. In Breda heeft de keten twee winkels: in de Ginnekenstraat en in De Burcht.

FOTOSERIES