Hoppenbrouwers Techniek met 25 man naar Breda | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Wesley Bleijenberg, vestigingsmanager in Breda.
Wesley Bleijenberg, vestigingsmanager in Breda. (Foto: Hoppenbrouwers)

Hoppenbrouwers Techniek met 25 man naar Breda

  Economie

BREDA - Hoppenbrouwers Techniek opent op 1 oktober een nieuwe vestiging in Breda. Op Steenakker start het bedrijf met ruim 25 medewerkers. Het is de tiende vestiging van de totaalinstallateur in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.


Hoppenbrouwers Techniek is al langer actief in Breda. Het bedrijf verzorgde als hoofdaannemer onder andere de plaatsing van bijna 7.000 zonnepanelen op het grootste publieke zonnepark van Nederland, ZonneWIJde. "Daarnaast komt een belangrijk deel van de relaties en medewerkers uit Breda", aldus het bedrijf, dat in Breda geleid gaat worden door Wesley Bleijenberg, die de afgelopen tien jaar onder meer als projectleider actief was voor het bedrijf in Dongen.

De ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen gaf de doorslag bij de keuze voor de locatie, aldus Hoppenbrouwers. Het doel is vanuit dit pand regionaal verder te groeien.

Hoppenbrouwers is sinds 1918 uitgegroeid naar een onderneming met meer dan duizend medewerkers op meerdere locaties in Nederland.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief